na początku się przywitam,
we wtorek jade odebrać O2 2005 1.9 tdi BKC z DSG.
Autko niestety ma mocno poniszczone plastikowe rączki w drzwiach pasażera i z tyłu. Schodzi jakby taka gumowa powłoka. I pytanie czy można to jakoś naprawić/wymienić? Po za wymianą cełego boczka drzwi?
Drugie pytanie by nie zakładać kolejnego wątku - słyszałem, że można bezpiecznie podnieść moc seryjnych 105 KM. Czcy gdzieś na podlasiu coś takiego zrobie?
I czy dobrze wybrałem samochód? :lol: Szukałem i szukałem czegoś z DSG i wkońcu się trafił. Przebieg 115 tys PLN.
Maru THX
popatrzyłem sobie na Twoje autko- pierwsza klasa 8)
taka navi chodzi mi po głowie - jakie to koszty i kto to robi?
[ Dodano: Nie 04 Paź, 09 13:37 ]
Zamieszczone przez Maru 123
zlotkos, tak wogóle to masz pewny ten przebieg? ja mam teraz 115kkm i nie sądzę zeby moje plastiki nadawały się do wymiany :roll:
potwierdzone książką serwisową i wpisemna stronach VW BAnku z Francji skąd jest wóz, ale jeszcze musze sprawdzić w serwisie po vinie tylko nie wiem czy mi powiedzą
autko strasznie zaniedbane...
115 tys to chyba nie tak dużo
[ Dodano: Nie 04 Paź, 09 13:38 ]
Zamieszczone przez JanuszSz
Zamieszczone przez zlotkos
Przebieg 115 tys PLN.
Sporo :szeroki_usmiech
nie skumałem na początku
115 tys km miało być :lol:
kolega w ten czwartek na zlocik niech sie zamelduje bo chce ojeździc w koncu DSG a to bedzie pierwsza w klubie w bialymstoku przypominam 19 od mc donaldem na przciwko dworca. obecność obowiązkowa!!! zagadaj do ziomala zeby wziął wlepe
[ Dodano: Nie 04 Paź, 09 15:02 ]
a co do przebiegu to pogadaj też z ziomalem podlaczy pod Vag-a i bedzie wiadomo co i jak
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
bo tu nie widać boczków drzwi, do tego mam zastrzeżenia mój 10 lepi pezio 306 wygląda lepiej
po drugie samochód do poprawek lakierniczych ale to po zimie
zlocik? jak się wyrobie
znaczy mam poszukać nicka ziomal? duża was w Białym?
po 1 to wejdz w spotkania klubowe tam zakladka bialystok i sie przywitaj::P a anwet nie wiem ilu nas z bialego jest zarejstrowanych a na spoty rzyjeżdza rozna ilośc najwiecej chyba cos ok 15. nie zawsze kazdy moze itd. tak poszukaj niku ziomal to nasz prezen białostocki a musisz byc na spocie bo ja musze dsg pojeździć!!!
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
no plastiki to podstawa, do tego po zimie malowanie bo poobdzierana, ta navi jak u ciebie spac mi pewnie nie da ale się pomyśli, no i pewnie z moca coś bym zrobil
[ Dodano: Nie 04 Paź, 09 16:02 ]
aha jakieś wskazówki użytkowania dla osoby, która nie miała TDI i DSG?
Komentarz